• Головна
  • На площі Ринок скандал і бійка. Перехожі кажуть, що людей трують газом
зараз
14:22, 6 серпня 2013 р.

На площі Ринок скандал і бійка. Перехожі кажуть, що людей трують газом

зараз


Сьогодні зранку у Львові за адресою площа Ринок 16 сталася шарпанина між представниками бізнесменів, які у дворику будинку будують пивоварню, котра є своєрідним продовженням готельного комплексу на Староєврейській 9, та місцевими мешканцями. - пише видання 
pohlyad.com

Місцевих мешканців обурило, що підприємці окрім подвір’я ще й занадилися у підвали під будинком, де встановили обладнання для виробництва пива. Так, намагаючись зайти сьогодні у власний підвал, місцевий мешканець Володимир Креховецький, за його словами, наткнувся на хлопців спортивної зовнішності, які його туди не пропустили. Як стверджує чоловік, молодики скрутили його і викинули за межі подвір’я. Він, своєю чергою, в знак протесту ліг на сходи і викликав міліцію.

На місце події прибули міліціонери та начальник обласного управління охорони історичного середовища Валерій Потюк. Міських чиновників немає.

Зараз на місці перебувають з десяток правоохоронців, Креховецький, Потюк та молодики спортивної зовнішності. Між усіма учасниками конфлікту триває гостра дискусія.

Пікантність ситуації додає то момент, що будівництво на Староєврейській 9 - площі Ринок 16 пов’язують з відомим львівським бізнесменом Георгієм Козловським.

Натомість, Володимир Креховецький, який вступив з ним у протистояння, теж у Львові є особою відомою. Він був депутатом ЛОР минулої каденції і вважається одним із доволі багатих і впливових бізнесменів.

Як вдалося почути кореспонденту «Погляду» під час запальної дискусії між правоохоронцями Валерієм Потюком і Володимиром Креховецьким, так і невідомо, чи є документи, які дозволяють будуватися у дворику, і якщо є, то де вони саме.

На цю хвилину до підвалу намагається пройти обласний охоронець історичного середовища Валерії Потюк, проте молодики його не пропускають.

Щойно один журналіст написав  у соціальній мережі про те, що відбувається, станом на 14:05: "народ!!! іде повний дерибан на Площі Ринок 16, людей травили газом, прорубали несучу стіну. Влада безсила, міліція нічого не робить. Тут має бути тисяча людей, яким небайдужий Львів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...