• Головна
  • У Львові створять соціальний інтернет-магазин для людей з обмеженими можливостями
09:00, 16 липня 2013 р.

У Львові створять соціальний інтернет-магазин для людей з обмеженими можливостями

Департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА спільно із Сокальською агенцією регіонального розвитку, в рамках виконання Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Львівській області на 2013-2015 роки, започатковує нову соціальну ініціативу – «Створення соціального інтернет-магазину». Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Зазначимо, що метою цієї ініціативи є сприяння розвитку соціального підприємництва, допомога громадським організаціям, соціально -орієнтованим підприємствам, інституціям, особам з обмеженими фізичними можливостями здійснювати промоцію виробленої ними продукції через інтернет.

Серед основних завдань створення такого інтернет-магазину:

1. Популяризація та розвиток  соціального підприємництва.

2. Розвиток соціальної відповідальності серед бізнесу та громади Львівщини.

3. Допомога громадським організаціям та особам з інвалідністю у розвитку їх талантів, реалізації ідей, здоровій конкуренції на ринку праці, покращенні їх матеріального становища.

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості, на Львівщині є чимало організацій та інституцій, які залучають до трудової адаптації людей з обмеженими можливостями, шукають шляхи активізації та підвищення їх рівня соціальної й трудової реабілітації.

Переважно громадські організації займаються проведенням навчань, тренінгів, професійних курсів. Чимало з них виготовляють вироби ручної роботи: з бісеру, лози, деревини, вишивки, художні роботи на склі тощо. До виробництва залучаються й особи з особливими потребами, для яких це один із способів інтеграції в суспільство та можливість отримати доходу.

Проте на сьогодні часто виникає проблема промоції та збуту виготовленої продукції. Саме тому проект створення інтернет-магазину покликаний сприяти професійному розвитку соціальних підприємців, аби соціальність була додатковою конкурентною перевагою при просуванні свого товару чи послуги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...