• Головна
  • У Львові на ремонт закривають частину вулиці Пекарської
11:45, 22 травня 2013 р.

У Львові на ремонт закривають частину вулиці Пекарської

Від сьогодні, 22 травня, на ремонт закривають вул.Пекарську на ділянці від вул. Туган-Барановського до вул.Чехова. Про це інформує Личаківська районна адміністрація.

 У зв’язку з цим вул.Філатова та Донцова будуть не транзитними, однак мешканці та підприємці зможуть під’їжджати до своїх будинків чи закладів на цих вулицях.

За словами начальника відділу комунального господарства Личаківської районної адміністрації Юрія Равлика, ремонтуватимуть вулицю до 31 серпня цього року.

«Виконуватиметься весь комплекс робіт по заміні інженерних мереж, влаштуванню дорожньої основи та бруківки, заміна тротуарної плитки. Водоканал та Львівгаз виконуватимуть своїми силами заміну аварійних ділянок інженерних мереж, будуть прокладені резервні футляри для електромереж. Ці роботи триватимуть орієнтовно місяць, потім ремонтники приступлять до дорожнього покриття та тротуарів.

Роботи виконуватиме ТзОВ «Західбуденергозбереження». Вартість - понад 1,8 млн грн., це субвенційні кошти з державного бюджету», - розповів Юрій Равлик.

Нагадаємо, минулого року вул. Пекарську відремонтували на ділянці від вул.Івана Франка до вул.Туган-Барановського. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,81
42,81
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...