• Головна
  • У Львові по акції продають сумки з Державного Прапора України?(ФОТО)
16:25, 4 травня 2013 р.

У Львові по акції продають сумки з Державного Прапора України?(ФОТО)

В мережі магазинів Watsons продають сумки зшиті з Державного Прапора України. Про це пише у своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Шевців.

 При чому зараз у них акція: замість 14,95 грн. їх можна купити всього за 5,50 грн. «Може в цій мережі закуплялась чернігівська двірничка, проти якої зараз ведеться кримінальне провадження, за те, що загортала в прапор сміття?» -пише пан Андрій.

сумки

 

Таке ж провадження тепер слід би було відкрити і проти ТОВ «ДЦ Україна» (Watsons), а також проти виробника цих сумок ТОВ «Левітер Інтерпрайс».

 Як не як, згідно із статтею 338 Кримінального кодексу України «Публічна наруга над Державним Прапором України карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до трьох років.»

 

сумка2

 Варто нагадати, що у Чернігові проти двірнички Галини порушили кримінальну справу за наругу над державним прапором України. Як йдеться в сюжеті ТСН, жінку впіймали на тому, що вона загорнула цілу купу сміття в полотно, яке дуже нагадувало український прапор. Наругу над жовто-блакитним стягом зняли на відео жителі під'їзду і виклали у соціальну мережу. За прибиральницю миття взялися правоохоронці. Сама ж Галина переконує, що її ганчірка ніякий не прапор України. Вона запевнила, що жовто-синє простирадло знайшла у відрі на смітнику. Але прапора в ньому не розгледіла. Тому використала, як ганчірку.. ЖЕК, на який вона працює, теж став на бік своєї співробітниці.

сумка3

 

 

«Двірник перебрала 2 контейнери зі сміттям і знайшла це ганчір'я. Але це зовсім не державний прапор, просто співпадіння кольорів. Була тканина жовтого і синього кольору. Але жовта тканина була з двох боків», - пояснила керівник дільниці з обслуговування житлового фонду Світлана Кривопал. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,77
42,82
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...