• Головна
  • На Львівщині діє злочинне угрупування, яке руйнує пам’ятники національним героям
14:10, 11 квітня 2013 р.

На Львівщині діє злочинне угрупування, яке руйнує пам’ятники національним героям

До руйнування пам’ятників національним героям причетна організована група, яка діє на території Львівської області. Про це сьогодні під час сесії Львівської облради повідомив перший заступник начальника ГУ МВС у Львівській області Василь Кундик.

За його словами вандалів ще не знайшли. За додаткову інформацію про злочинців та їхнє місце перебування правоохоронці обіцяють винагороду.

Водночас, депутати Львівської облради вважають дії міліції непрофесійними та вибірковими.

«Коли йдеться про те, щоб знайти графітчиків, які малюють всім нам відому людину із цяткою на лобі – то правоохоронці швидко встановлюють особу порушників, а коли йдеться про руйнування пам’ятників організованою групою – не можуть знайти», - зазначив депутат облради Олександр Ганущин.

Окрім того, інший депутат облради Святослав Шеремета висловив думку, що так зване організоване угрупування складається з представників правоохоронних органів, які просто виконують замовлення влади. Він не виключає, що до цього причетні представники СБУ.

«Це вигідно чинній владі. Це йде цілеспрямована боротьба проти України», - сказав С. Шеремета.

Нагадаємо, у с. Гординя Самбірського району, що на Львівщині, невідомі пошкодили пам'ятник національним героям Євгенові Коновальцю та Степану Бандері. Кілька днів тому, у селі Великосілки Кам’янка-Бузького району на Львівщині також зруйнували пам‘ятник провідникові ОУН Степану Бандері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...