• Головна
  • У Львові судять студента за вбивство лікаря
09:59, 29 березня 2013 р.

У Львові судять студента за вбивство лікаря

У Львові розпочався суд над громадянином Королівства Марокко, який вбив відомого львівського лікаря.

 Вчора, 28 березня у Личаківському районному суді Львова відбулося перше судове засідання у кримінальному провадженні щодо цієї справи. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримує прокуратура Львівської області.

Санкція кримінального злочину п.7 ч.2 ст.115 КК України передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Незважаючи на це, на підготовчому судовому засіданні обвинувачений громадянин Марокко заявив клопотання про розгляд справи судом присяжних у складі 2-х професійних суддів і 3-х присяжних. Його клопотання було задоволено і під час судового засідання обрали 3 основних і 2 запасних присяжних.

Слід нагадати, що прокуратура Львівської області за вбивство відомого лікаря вимагає для підозрюваного студента-марокканця довічне ув'язнення

Як стало відомо, наступне судове засідання відбудеться 30 квітня 2013 року.

Нагадаємо, що 19 жовтня минулого року  26-річний араб, який знаходився в стані сильного наркотичного або алкогольного сп'яніння, до смерті побив 67-річного заслуженого лікаря Леона Фрайфельда. Леон Фрайфельд більше 30 років очолював відділення травматології та ортопедії 8-ї клінічної лікарні Львова .

Відтак, 26-річний студент арабського походження, якого відрахували з медичного факультету, з неймовірною злістю побив Леона Фрайфельда спочатку кулаками, а потім ногами. До місця події оперативно  прибули співробітники патрульно-постової служби міліції та втихомирили бунтівника. На жаль,медикам швидкої допомоги не вдалось врятувати 67-річного лікаря . Він помер від численних ударів до їх приїзду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,57
39,70
EUR
42,62
42,80
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...