• Головна
  • Львівянка стала володаркою автомобіля на Святі Шоколаду(ФОТО)
17:59, 18 лютого 2013 р.

Львівянка стала володаркою автомобіля на Святі Шоколаду(ФОТО)

Вчора, 17 лютого, о 19.00 у Львівському палаці мистецтв на головній сцені VI Національного Свята Шоколаду відбувся розіграш головного призу – АВТОМОБІЛЯ! Учасниками розіграшу стали  усі власники вхідного квитка «ШокоКартки». Володаркою автівки стала львів’янка Лідія Крутих-Амеліна, саме її купон дістали з барабану з першої спроби.

Лідія_Крутих-Амеліна_з_сім'єю

  «Ми вперше на Святі запровадили подарунковий проект «ШокоКартка». Цей вхідний квиток давав змогу безкоштовно отримати безліч шоколадних солодощів, знижку на Святі та у закладах міста. Також усі квитки брали участь у розіграші головного призу Свята – автомобіля! З усіх вхідних квитків було зібрано відривні номерні купони, які помісти у прозорий лототрон. Маленькі гості свята допомагали витягувати виграшні купони,  допоки серед присутніх на Святі знайшовся той щасливчик, у якого номером вхідного квитка збігався із номером витягнутого купона. Спершу відбувся розіграш ящика шампанського, який дістався Ірині Курницькій. Наступний подарунок, романтичну вечерю, здобула Олена Гарматій. А ось дорогоцінну прикрасу з ювелірного салону «Клеопатра», підвіску з смарагдами та рубінами, отримала Олена Гадзало. Головний приз Свята шоколаду – автомобіль Peugeot 107 здобула львів’янка Лідія Крутих-Амеліна», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

автомобіль__здобула_львів’янка_Лідія_Крутих-Амеліна

  Як повідомила щаслива власниця новового авто пані Лідія, що не сподівалась такому подарунку. «Вхідний квиток «ШокоКартку» подарувала моя поруга, яка і запросила  нас з чоловіком на Свято Шоколаду.  Я довго не усвідомлювала що зі мною трапилось. Я якраз хотіла поміняти своє старе авто, а тут дізнаюсь що виграла нове!».

За словами організаторів наступного року знову планують розіграти серед відвідувачів автомобіль, і не тільки його!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,55
39,75
EUR
42,53
42,73
PLN
9,77
9,86
Оголошення
live comments feed...