• Головна
  • Реконструкцію перинатального центру у Львові робитиме фірма Віталія Антонова
15:01, 15 травня 2017 р.

Реконструкцію перинатального центру у Львові робитиме фірма Віталія Антонова

Львівська ОДА найняла фірму Антонова для завершення реконструкції перинатального центру у Львові.

Як повідомляють журналісти сайту "Наші Гроші. Львів" з посиланням на сайт "Prozorro", управління капітального будівництва ЛОДА замовило ТОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд» роботи з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6 у Львові за 82,53 млн грн.

Участь в аукціоні взяли три фірми: ТОВ «СВ “Факторіал”», ТОВ «Вінницька будівельна компанія» та переможець ТОВ «БК “Прогрестехбуд». Учасники зберігали первинні пропозиції упродовж усіх етапів аукціону та не торгувались. Різниця між пропозиціями становила 0,3-0,4%.

ТОВ «БК “Прогрестехбуд», яке перемогло у конкурсі, зареєстроване на ТОВ «ЖБК «Ваш дім» Віталія Антонова.

Підрядник розпочне роботи у травні 2017 року і, згідно з договором, планує закрити проект вже у 2018 році.

Йдеться про реконструкцію корпусів А-2, А-3, Б-3, теплових мереж та влаштування дренажу. Графік виконання робіт включає загальнобудівельні роботи, облаштування систем опалення, водопроводу, вентиляції, пусконалагоджувальні роботи тощо. Фінансування проекту робіт загальною вартістю 82,53 млн грн розписане на 12 місяців.

Загальна кошторисна вартість реконструкції перинатального центру у 2013 році була затверджена у розмірі 99,7 млн грн. У серпні 2015 року Кабмін збільшив її до 171 млн грн.

Однак, станом на сьогодні, на реконструкцію перинатального центру у Львові, за попередньо укладеними договорами, реально виділено понад 59,9 млн грн.

Нагадаємо, Львівський обласний клінічний перинатальний центр був основним медичним закладом охорони здоров’я матері та дитини у Львівській області, збудований на вулиці Джорджа Вашингтона, 6, за типовим проектом пологового будинку і відкритий у 1986 році як міський пологовий будинок. 

З 1990 року його було реорганізовано у перший в Україні перинатальний центр і передано в обласне підпорядкування.

Щорічно до вересня 2013 року тут в середньому проліковувалося більше 8000 хворих, відбувалося 3500 – 4000 пологів і понад 4800 операцій. Втім, у жовтні того року функціонування Львівського обласного клінічного перинатального центру було зупинено для проведення реконструкції на виконання плану заходів з реалізації Національного проекту «Нове життя» – нова якість материнства та дитинства».

Тут демонтували все обладнання, і з того часу 436 осіб залишилися без робочих місць та були відправлені у вимушений простій з виплатою 2/3 посадового окладу.

Планувалось, що реконструкція триватиме до кінця 2014 року, але через брак фінансування,роботи досі не завершені навіть сьогодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...