• Головна
  • Майстер-класи, куштування традиційних страв і колядки: як у Шевченківському гаї святкуватимуть "Різдво в гаю" (ПРОГРАМА)
11:43, 7 січня 2017 р.

Майстер-класи, куштування традиційних страв і колядки: як у Шевченківському гаї святкуватимуть "Різдво в гаю" (ПРОГРАМА)

Цьогоріч 7-9 січня вже вкотре у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» влаштують свято «Різдво в Гаю». 

Протягом трьох святкових днів, 7-9 січня, усі охочі зможуть навчитися створювати різдвяні павуки з соломи, відвідати майстер-класи із прядіння, скуштувати хліба, випеченого в старовинній печі, почути про давні звичаї святкування Різдва та приготування традиційних різдвяних страв.

Майстер-класи, куштування традиційних страв і колядки: як у Шевченківському гаї святкуватимуть "Різдво в гаю" (ПРОГРАМА), фото-1


g26-vzxyNNY

Нагадаємо, що цього разу у нас трохи більше вихідних ніж зазвичай — окрім суботи та неділі відпочиватимемо ще й у понеділок. Аби відпочинок був сповнений позитивних вражень, а Різдво видалось для вас справжнім святом, 032.ua підготував огляд найцікавіших подій, що відбудуться у нашому місті 7, 8 та 9 січня. Переглянути матеріал можна ТУТ.

Читайте також на нашому сайті:

Відтепер послуга з оформлення та видачі паспортів у формі ID-картки доступна у ЦНАПах Львова.

Сходи з друзями в кіно: ТОП-5 кінопрем'єр січня, які покажуть у Львові (ФОТО+ВІДЕО).

Тіна Кароль виступила у Львівській опері: фоторепортаж з концерту (ФОТО+ВІДЕО).



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...