• Головна
  • Прийом заявок від компаній, які хочуть побудувати на Львівщині сміттєпереробний завод, триватиме до середини лютого
14:00, 26 грудня 2016 р.

Прийом заявок від компаній, які хочуть побудувати на Львівщині сміттєпереробний завод, триватиме до середини лютого

Станом на сьогодні побудувати сміттєпереробний завод у Львівській області зголосилось декілька компаній.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА, Олег Синютка, інформує кореспондент 032.ua.

“Перед оголошенням конкурсу ми провели перемовини із понад 20 підприємствами. Ми опублікували список цих підприємств. Серед них є відомі компанії, і абсолютно нові.

Ми вважаємо, що кожна компанія, яка має бажання, має право подати свої пропозиції до середини лютого і сьогодні є уже компанії з декількох країн світу, які подали свої пропозиції, як учасники такого конкурсу по відбору кандидатів на будівництво заводів по переробці твердих побутових відходів. Після першого етапу, я переконаний, ми перейдемо до другого етапу, де я переконаний, уже чіткіше визначимо і технологію та інвестиційні зобов'язання для цих підприємств”, - зазначив Олег Синютка.

Нагадаємо, кілька тижнів тому голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вибір інвестора для будівництва комплексу з утилізації твердих побутових відходів у Львівській області.

Як раніше писав 032.ua, 10 листопада Львівська ОДА представила три земельні ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу.

Перша земельна ділянка розташована у Яворівському районі, площею 12,8 га, де раніше було виробництво гірничо-хімічної промисловості "Сірка". На цю земельну ділянку уже виготовлено технічну документацію із землеустрою і паспорт об'єкту.

Друга земельна ділянка розташована у Миколаївському районі – біля міста Новий Розділ. Тут 15 га. порушені гірнично-хімічною промисловістю землі. На цю земельну ділянку уже розроблено детальний план території. 

Третя земельна ділянка розташована поблизу села Брониця Дрогобицького району поруч із існуючим міським сміттєзвалищем.

Додамо, що у будівництві сміттєпереробного заводу на Львівщині уже зацікавлені 26 потенційних компаній-інвесторів. Ознайомитись із переліком цих компаній можна  ТУТ.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...