• Головна
  • У Львові видавали газету, у якій закликали реабілітувати Сталіна і стверджували, що львів'яни хочуть повернути Януковича
14:45, 10 листопада 2016 р.

У Львові видавали газету, у якій закликали реабілітувати Сталіна і стверджували, що львів'яни хочуть повернути Януковича

Кілька років у приміщенні Російського культурного центру Львові, що був розташований на вул. Короленка, 1а,  діяла редакція газети «Русский вестник».

Як розповів у коментарі 032.ua заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк, у примірниках газети «Русский вестник» міститься інформація про, що жителі Львівської області хочуть, щоб повернувся колишній президент України Віктор Янукович. Також у ній пише, що прийшов час реабілітувати Сталіна і не тільки його, а й сутність державності. 

"Зараз у мене є три примірники цієї газети. Їх мені передали працівники управління комунальної власності обласної ради, які були у приміщенні Російського культурного центру Львові. У примірниках вказано, що газета «Русский вестник» є офіційною газетою російської спільноти Львівської області і адресою редакції є вулиця Короленка,1а", - розповів Володимир Гірняк.

Також він додав, що про те, що там видають газету було невідомо аж до сьогодні. 

Заступник голови Львівської обласної ради переконаний, що примірники газети мають перевірити працівники СБУ. 

"Примірники газет будуть передані в СБУ для перевірки", - зазначив він.

Нагадаємо, що одноголосним рішенням депутатів облради «Російське товариство ім. Пушкіна» та інші російські організацій, які нині працюють на Короленка, виселяють. Натомість приміщення буде передано одній із громадських організацій, пов’язаних із АТО.

За інформацією прес-служби Львівської облради «Російському товариству» вже надіслано прохання звільнити приміщення  до 14 листопада. Аналогічного листа отримала і газета «Русский весник».

Додамо, що тираж газети  «Русский весник» становив 500 примірників. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,83
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...