• Головна
  • У Львові відбувся пікет через смерть дитини у пологовому будинку: як це було (ФОТО,ВІДЕО)
15:00, 17 жовтня 2016 р.

У Львові відбувся пікет через смерть дитини у пологовому будинку: як це було (ФОТО,ВІДЕО)

У понеділок, 17 жовтня, о 10:00 під будівлею Львівською ОДА зібралося близько сотні людей, серед було багато матерів, які народжували у пологових будинках нашого міста.  Люди вшанували пам’ять дівчинки Поліни Стронціцької, яка народилася мертвою в пологовому відділенні на Раппапорта. У цій трагедії батьки звинувачують лікуючого лікаря.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Пікетувальники прийшли під стіни ЛОДА з дитячими колясками, плакатами і принесли із собою лампадки, які запалили перед початком акції в пам’ять про померлу дівчинку.

Згодом учасники пікету вирішили піти на розмову до влади області, однак напоролися на охоронців, які не впускали людей у приміщення ЛОДА. Однак за півгодини простоювання людей все таки впустили, де на них вже чекали заступники Олега Синютки. Між ними розгорілися гарячі дискусії: так, протестувальники вимагали негайно відсторинити від роботи лікарку Оксану Колодій, яка була лікуючим лікарем батьків Поліни Свінціцької, провести фахове росзлідування цієї справи і побороти хабарництво у пологових будинках Львова, окрема, функціонування гарячої лінії, на яку могли б звертатися жінки в разі халатності медперсоналу чи вимагання хабарів.

За деякий час до людей вийшов і голова області Олег Синютка разом із т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Дмитром Загарією. 

Детальніше про це Ви можете дізнатись, переглянувши наше відео:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...