• Головна
  • Особу водія, який вигнав промоклого 11-річного хлопчика з маршрутки, досі не встановлено
скандал
22:56, 9 жовтня 2016 р.

Особу водія, який вигнав промоклого 11-річного хлопчика з маршрутки, досі не встановлено

скандал

Історія, яку розповіла Ірина Бенрад у соціальній мережі Facebook на початку цього тижня шокувала багатьох львів'ян.

Нагадаємо, 4 жовтня її 11-річного сина, який повністю промок під час дощу, водій автобуса вигнав із салону, коли той хотів заплатити за проїзд. Водій вигнав дитину через те, що одяг дитини був увесь мокрий. 

Інцидент трапився в  автобусі №138, який курсує від вул. Дж. Вашингтона до с. Лапаївка. Ця історія набрала чималого розголосу серед львів'янка і тоді посадовці запевнили, що водія автобуса, який вигнав промоклу дитину, звільнять з роботи, якщо на цьому наполягатиме сім’я хлопчика.

Журналіст 032.ua сконтактувалася із мамою 11-річного хлопчика— Іриною Бенрад. Виявляється, що ситуація зайшла у глухий кут.

За словами жінки, їм запропонували, щоб дитина стояла на кінцевій зупинці і виглядала водія.

"До мене безпосередньо телефонував власник 138-го маршруту і сказав, що вони можуть  запропонувати, щоб дитина постояла на кінцевій зупинці десь годину – півтора і виглядала водія, але, розумієте, дитина не може покинути навчання. У мене є припущення, що вони знають, хто із водіїв вигнав дитину, але зараз будуть приховувати. Я розумію, якби нам сказали, мовляв, в такій то годині ми вас чекаємо, будуть усі водії, і дитина зможе прийти і впізнати водія. Але ніхто такого нам не запропонував. Мене не цікавить жодна моральна компенсація. Мене цікавить,  щоб більше  жодна дитина не постраждала і щоб діти відчували, що вони захищені",- розповіла Ірина Бенрад у коментарі 032.ua.

Додамо, що автобусний маршрут №138, який курсує від вул. Дж. Вашингтона до с. Лапаївка обслуговує обласний перевізник ПП «Соп-транс».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...