• Головна
  • Футбольна збірна України не втримала перемогу у матчі проти збірної Туреччини
09:30, 7 жовтня 2016 р.

Футбольна збірна України не втримала перемогу у матчі проти збірної Туреччини

Підопічні Андрія Шевченка виграючи  рахунку 0-2, не втримали свою перевагу і у підсумку задовольнилися всього лише нічийним результатом.

Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua.

Головному тренеру національної дружини Андію Шевченку так і не вдалося відсвяткувати свою першу перемогу і у другому поєдинку на чолі національної команди. Хоча цього разу гравці збірної України були як ніколи близькими до перемоги.

Нервовий і трохи невпевнений початок проти турків, і гол Андрія Ярмоленка із пенальті виглядав як грім серед ясного неба. Хоча применшувати старання наших футболістів не треба. Отож 0-1 вже на 24-їй хвилині, і трибуни турецького стадіону ревуть від гніву.

Далі - більше. Всього за три хвилини Артем Кравець подвоює перевагу нашої команди, блискучим ударом завершуючи чудову комбінацію. Це вже 2-0, і багато хто напевно згадав наш поєдинок і турецькими футболістами, який відбувлся у далекому листопаді 2004 року, і завршився розгромною перемогою українців - 0-3.

Втім, підопічні Фатіха Теріма навіть не думали складати зброю. Забивши у ворота Андрія П'ятова ще до перерви зусиллями Туфана, турки під завісу гри забили й другий м'яч. Із пенальті рахунок зробив рівним Чалханоглу.

Таким чином результативна нічия була зафіксована у Туреччині на стадіоні "Конья Бююкшехір". До слова, наступний свій матч у відборі на ЧС-2018 наша збірна зіграє 9 жовтня проти команди Косова. Поєдинок відбудеться у польському Кракові. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...