• Головна
  • В оранжереї Стрийського парку висадять екзотичні рослини
10:30, 23 вересня 2016 р.

В оранжереї Стрийського парку висадять екзотичні рослини

Міська влада Львова вирішила закупити для оранжереї, що у Стрийському парку, 169 екзотичних рослин за 93,5 тисяч гривень.

Про це у коментарі 032.ua розповів керівник міського управління екології та благоустрою Андрій Галушка.

За його словами, торги на закупівлю екзотичних рослин відбулися на системі електронних закупівель "Прозоро". За результатами проведених торгів, департамент містобудування ЛМР має придбати у підприємця 169 видів екзотичних рослин на загальну суму 93,5 тисяч гривень.

в оранжереї створені усі необхідні умови

"Для цих рослин в оранжереї створені усі необхідні умови, тому ніяких проблем не буде. Щодо рослин, які можна закупити для оранжереї, ми радилися із фахівцями ботанічного саду Івана Франка", - розповів Галушка.

Після відкриття оранжереї льві’яни зможуть побачити такі екзотичні рослини як кипарис, фікуси драцени, шефлери, кипариси, гібіскуси і багато інших рослин.

Для екзотичних рослин в оранжереї мають облаштувати окремі локації, а завести насадження у приміщення оранжереї мають за місяць.

Нагадаємо, що оранжерея у Стрийському парку вже тривалий час перебуває на рекоснтрукції. Як тривають роботи із відновлення об’єкта Ви можете переглянути ТУТ. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...