• Головна
  • Декорації від магазину “Рошен” руйнують дерева на площі Галицькій (ФОТО)
12:00, 12 серпня 2016 р.

Декорації від магазину “Рошен” руйнують дерева на площі Галицькій (ФОТО)

Дерева перед магазином «Рошен» стали жертвою маркетингу. Заради декору, їхні стовбури та гілки обмотали тканиною під якою є металева решітка та шар целофану чи скловати. Виглядає красиво, але екологи б'ють на сполох. Кажуть, що станом на сьогодні такий декор становить небезпеку для дерев і сприяє їхньому руйнуванню.

Як розповів у коментарі 032.ua начальник управління екології і благоустрою Львівської міськради Андрій Галушка, нещодавно екологи обстежили дерева і помітили, що їхній стан погіршується.

“На нашу думку погіршення їхнього стану зумовлене тим, що дерева обмотані декораціями. Що в свою чергу створило сприятливі умови для розвитку патогену, який знищує кору дерев. Щоб припинити негативний вплив декорацій на дерева ми звернулись до керівництва магазину з вимогою їх прибрати”, - розповідає Андрій Галушка.

Також він зазначає, що в управління уже приходив представник магазину.

“Вони з розумінням ставляться до ситуації, яка склалась. Тож ми сподіваємось, що вони приберуть декорації із дерев уже до кінця цього тижня”, - каже Андрій Галушка.

А поки що дерева біля магазину виглядають ось так:

Джерело фото: управління екології та благоустрою Львівської міськради у Facebook. 

Нагадаємо, що у жовтні 2015 року на місці російського «Сбербанку» у Львові відкрили перший магазин «Roshen». Уже за тиждень після відкриття у місті розгорівся скандал. Оскільки виявилось, що власники магазину «Рошен» самостійно та без будь-яких дозволів встановили там вивіску

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,20
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...