• Головна
  • Пісень не буде: Львів програв боротьбу за Євробачення
23:08, 22 липня 2016 р.

Пісень не буде: Львів програв боротьбу за Євробачення

Незважаючи на серйозну підготовку та широку підтримку наше місто вже не є претендентом на проведення Євробачення-2017.

Поразку Львова у боротьбі за право приймати пісенний конкурс наступного року визнав і радник міського голови Львова Андрій Москаленко. Про це йдеться у дописі на його сторінці у Facebook, інформує 032.ua.

Маємо зараз інші пріоритети

"Загалом всі розуміли, що Львів, з точки зору промоції країни, чи не найкраще місце для проведення цього заходу. Однак, організація Євробачення потребує значних коштів. І очікування держави щодо розміру внеску з боку громад було для нас неприйнятним. Маємо зараз інші пріоритети. Ще раз наголошу - правильність рішення не дискутуємо, готові допомагати, чим зможемо", - йдеться у дописі Андрія Москаленка.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 липня, оргкомітет Євробачення обрав трьох фіналістів, які боротимуться за право провести Євробачення наступного року. Фіналістами стали такі міста, як Дніпро, Київ та Одеса.

Зазначимо, після перемоги Джамали на цьогорічному Євробаченні про готовність приймати наступний конкурс у нашому місті заявив міський голова Андрій Садовий. Для цього він навіть обіцяв добудувати арену, яку почали будувати до Євробаскету-2015, однак невдовзі "заморозили" через брак коштів.

Однак невдовзі Андрій Іванович висловив думку, що керівництво держави не дозволить Львову виграти боротьбу, бо у Києві не дуже люблять Львів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Євробачення #конкурс #Львів #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...