• Головна
  • На Львівщині з'явився новий обласний комісар
Кадрові призначення
20:04, 21 червня 2016 р.

На Львівщині з'явився новий обласний комісар

Кадрові призначення

Відповідно до наказу Міністра оборони України новим обласним комісаром призначили підполковника Олександра Тіщенка.

Сьогодні, 21 червня, нового обласного комісара представили особову складу.Про це розповіли у регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України. 

потрібно розібратися із нагальними поточними завданнями, а далі крок за кроком будемо втілювати нові задуми та напрацювання

"Система роботи військових комісаріатів потребує сьогодні значного удосконалення. Але спочатку потрібно розібратися із нагальними поточними завданнями, а далі крок за кроком будемо втілювати нові задуми та напрацювання. Наприклад, багато чого хочеться зміни у кадровій системі. Також є над чим попрацювати і у питаннях обліку військовозобов’язаних, щоб співробітники військкоматів мали достовірні дані для роботи, скажімо, із призовниками та кандидатами на військову службу за контрактом. І, звичайно, мені хочеться, щоб робота колективу, який я очолюю, оцінювалася якнайкраще і Львівщина посідала перше місце у питаннях діяльності військових комісаріатів", - каже новопризначений обласний комісар Олександр Тіщенко. 

Додамо, що підполковник Олександр Тіщенко вже неодноразово виконував обов’язки Львівського облвійськкома, але тимчасово.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...