• Головна
  • ЛКП "Лев" тимчасово закрили для усі відвідувачів
15:09, 11 червня 2016 р.

ЛКП "Лев" тимчасово закрили для усі відвідувачів

Відпер вхід на підприємство доступний не усім львів'янам, а лише деяким. 

За інформацією прес-служби ЛМР, 9 червня, група невідомих людей та громадських активістів проникла на територію ЛКП "Лев", виламували браму та почали погрожувати працівникам підприємства. 

За словами директора ЛКП "Лев" Оксани Кошак, через шкоду роботі ЛКП, вони змушені застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами.

"Право на візит на територію матимуть волонтери, з якими укладена волонтерська угода, і які дотримуються правил, передбачених у ній (зокрема, щодо часу: з 09.00 до 12.00 та з 17.00 до 19.00 год), а також відвідувачі клініки, нові потенційні господарі та інші особи – за попереднім записом», - каже директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Нагадаємо, що нещодавно навколо Львівського комунального підприємства «Лев», що діє як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин, розгорівся справжнісінький скандал. Зоозахисники вимагають від міськради звільнити директорку підприємства і навести там лад, натомість сама очільниця підприємства каже, що після, того як вона прийшла на роботу, ЛКП “Лев” змінився і в кращу сторону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЛКП_Лев #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...