• Головна
  • Львівських водіїв креативним способом закликають не створювати затори на дорогах (ФОТО)
16:45, 17 грудня 2015 р.

Львівських водіїв креативним способом закликають не створювати затори на дорогах (ФОТО)

На початку вулиці Личаківської, поблизу площі Митної, розмістили мотивуючий плакат для водіїв. Їх просять не залишати свої автомобілі у заборонених місцях, створюючи тим самим затори на дорогах.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua

Плакат зі зверненням до водіїв зачепили на паркані. Він має напис: "Увага! Не подобається знаходитись в пробці? Тоді подумай перед тим, чи не твій транспортний засіб в інших умовах її створює! Поважай інших – паркуйся правильно". Поряд зображений малюнок, на якому автомобіль загородив дорогу трамваю.

Львів'яни, які очікували на зупинці громадський транспорт, кажуть, що подібні плакати потрібно розвісити у багатьох місцях. Особливо там, де курсують трамваї.

"У Львові вже було безліч випадків, коли водій залишав автомобіль на трамвайній колії або поблизу неї. Через це виникали такі затори, що люди йшли пішки. Водіїв треба не лише попереджувати, а й штрафувати", – додав пан Всеволод.



Нагадаємо, від початку серпня патрульна поліція Львова отримала 164 звернення щодо порушення паркування. Поліцейські евакуювали за кілька місяців майже 70 автомобілів.


Фото:

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,05
EUR
43,00
43,03
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...