• Головна
  • У Львові модернізували котельню, що на вул. Городоцькій, 225 (ФОТО)
15:00, 9 листопада 2015 р.

У Львові модернізували котельню, що на вул. Городоцькій, 225 (ФОТО)

До 2010 року котельня перебувала у власності Львівської залізниці.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛМР.

Для надання якісних послуг своїм споживачам, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило котельню на вул. Городоцькій, 225, яка до 2010 року перебувала у власності Львівської залізниці.

Сучасне обладнання, встановлене в котельні, дозволило автоматизувати процес вироблення і подачі тепла, зменшити споживання газу та викиди шкідливих речовин.

Стан котельні був критичним, вона потребувала капітального ремонту. Модернізація чи будь-який ремонт та заміна обладнання не проводилися з часу введення її в експлуатацію – з 1950-хрр.

Під час реалізації проекту, в котельні було встановлено сучасне високоекономічне обладнання, сучасні прилади обліку

"Під час реалізації проекту, в котельні було встановлено сучасне високоекономічне обладнання, сучасні прилади обліку, які забезпечили високі техніко-економічні показники. Було встановлено 2 нові сучасні котли ELLEPREX-1850, потужністю 1,89 мВт, з високим ККД – 92%. Це зменшило сумарні витрати газу і викиди шкідливих речовин при його споживанні”, - розповіли у у “Львівтеплоенерго”.

Відтепер, завдяки сучасному обладнанню, що встановили у котельні процес вироблення і подачі тепла буде автоматизованим, крім того, зменшится споживання газу та викиди шкідливих речовин.

Процес вироблення і подачі теплової енергії повністю автоматизовано

“Процес вироблення і подачі теплової енергії повністю автоматизовано. Автоматизація і погодне регулювання котлами забезпечило економне використання палива шляхом регулювання температури теплоносія в залежності від температури зовнішнього повітря”, - розповіли у компанії.

Водночас, за словами директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степана Пакіжа, всі роботи виконано силами підрозділів комунального підприємства.

«Всю будівельну, монтажну, електричну частини вели структурні підрозділи нашого підприємства. Роботи щодо заміни обладнання проводили впродовж одного опалювального сезону, а будівельна частина – півтори року, адже будівля була практично зруйнована, даху не було, а котли були не просто в аварійному стані, тому доводилось втручатися в той процес», - зазначив Степан Пакіж.

Нагадаємо, 1 січня 2010 р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» отримало на баланс 8 котелень від Львівської залізниці. Усі котельні перебували в незадовільному стані.

Фото: прес-служба ЛМР

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #модернізація_котельня #сучасне_обладнання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,39
39,45
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...