• Головна
  • Непорозуміння із облаштуванням скверу навколо цирку вже вирішено, - Юліан Чаплинський
19:00, 4 листопада 2015 р.

Непорозуміння із облаштуванням скверу навколо цирку вже вирішено, - Юліан Чаплинський

Після презентації концепції проекту облаштування дитячого майданчика, скверу та площі поблизу цирку, між учасниками виникла суперечка щодо постаменту письменнику Богдану-Ігорю Антоничу.

Як розповів у коментарі 032.ua  головний архітектор нашого мітса Юліан Чаплинськй, наразі суперечки вже вдалося вирішити і найближчими днями усі учасники зустрінуться між собою аби домовитись остаточно.

Насправді, там як такого конфлікту і не було

"Насправді, там як такого конфлікту і не було. Просто молоді ентузіасти вирішили надати майданчику навколо цирку біль сучасний вигляд. Певні проблеми були із пам’ятником Богдану-Ігорю Антоничу. Постамент мав розташовуватись навпроти вулиці Ярослава Мудрого, але ініціатори змін навколо цирку вирішили перенести його трохи у інший бік, адже пам’ятник займав місце дитячого майданчика. Це несподобалось архітекторам, і навколо цього  почалася дискусія. Але зараз це питання вже вирішене, найближчими днями між архітекторами та активістами має відбутись зустріч для вирішення остаточних питань", - розповів Юліан Чаплинський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #цирк_сквер_пам’ятник #облаштування #простір #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...