Проводити вечори перед блакитним екраном за переглядом улюблених телепередач вже стало традицією в не одній сім’ї України. Багато хто збирається перед телеекраном для перегляду новин чи улюблених серіалів. Проте часи, коли вибір передач обмежувався декількома каналами, які транслювались в ефірі давно минули. Сьогодні до нашої уваги пропонуються сотні каналів – пізнавальних, розважальних, спортивних.

Проте технології не зупиняють свого розвитку і сьогодні на ринок виходить нова послуга – IPTV. Інтерактивне телебачення дозволяє відкрити нові можливості для користувачів послуги.

Переваги підключення IPTV

Інтерактивне телебачення забезпечує новий формат якості. Канали транслюються у форматі цифрового сигналу, а деякі і взагалі у форматі HD.

Більш якісним стає не тільки зображення. Інтерактивне телебачення відтворювати звук у розширенні 5.1

Додаткові функції. Друковані програми передач залишилися у минулому. З появою IPTV всю інформацію про улюблені передачі можна побачити прямо на екрані не відриваючись від перегляду улюбленого фільму.

Телебачення стає розумним

IPTV розширює поняття класичного телебачення і виходить на новий рівень взаємодії з користувачем. Окрім перегляду улюблених телепередач прямо на екрані телевізора можна побачити найбільш актуальну інформацію, яка відповідає потребам користувача, а саме:

  • Прогноз погоди у вашому місті;
  • Курс валют на поточну годину;
  • Стан рахунку абонента;
  • Інформацію про фільм або передачу, яка в даний момент транслюється на екрані;
  • Курс акцій світових корпорацій;
  • Новини провайдера та інформацію про нові акції і програми лояльності.

Додаткові можливості IPTV

Окрім багатьох розумних функцій, які створені, щоб зробити перегляд телевізора ще комфортнішим, IPTV дає можливість відчути себе мандрівником у часі з функцією запису програм. Таким чином у користувачів інтерактивного телебачення з’явилась можливість дивитись передачі, які вийшли на екран 48 годин тому.

Також корисною і дуже зручною функцією можна назвати нову можливість зупиняти перегляд фільму на будь-якому моменті використовуючи кнопку «пауза». Потім ви можете з легкістю продовжити перегляд улюбленої телепередачі на тому самому місці, де зупинили перегляд.

Більш того, інтерактивне телебачення чудово підлаштовується під потреби кожного окремого користувача завдяки можливості групування та блокування каналів.