• Головна
  • З нагоди Дня Незалежності на Маківці піднімуть Державний прапор України
16:35, 10 серпня 2015 р.

З нагоди Дня Незалежності на Маківці піднімуть Державний прапор України

У неділю, 16 серпня,  з нагоди відзначення Дня Незалежності України та Дня державного Прапора України збірні команди міст та районів Львівської області зійдуть на гору Маківка.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У сходженні та змаганнях зі спортивного туризму візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення

"У сходженні та змаганнях зі спортивного туризму візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення. До складу команд увійде 17 основних учасників. Серед них троє людей з особливими потребами та двоє супроводжуючих осіб, - розповіла заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба. - Також окрім основного складу команди району чи міста до сходження можуть приєднатися усі бажаючі, внесені в заявку, засвідчену лікарем".

Зберуться команди напередодні, 15 серпня,  у селі Головецько Сколівського району біля урочища Ріка. Після приїзду та розташування відбудеться конкурс патріотичної пісні. Вже наступного дня, 16 серпня, команди зійдуть на гору Маківку. На вершині гори, біля Пантеону загиблих Українських січових стрільців у І Світовій війні, учасники сходження піднімуть Державний прапор України.

Нагадаємо, 4 травня, на Львівщині вшанували Українських Січових Стрільців, загиблих під час боїв за гору Маківку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #День_Незалежності #гора_Маківка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...