• Головна
  • У Львові двоє іноземців вчинили розбійний напад, - міліція
12:27, 9 червня 2015 р.

У Львові двоє іноземців вчинили розбійний напад, - міліція

Зловмисники вночі побили двох чоловіків та заподіяли одному з них ножове поранення. Працівники міліції затримали підозрюваних неподалік скоєння злочину та відкрили кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України. 

До Франківського райвідділу міліції, 8 червня, звернулися 32-річний львів’янин та 34-річний мешканець міста Чернігова.

Ми встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Ними виявилися 31-річний та 17-річний іноземці. 

Чоловіки розповіли, що коли вони перебували на одній з вулиць міста, близько першої години ночі, двоє невідомих побили їх, забрали мобільний телефон «LG» та гроші. Крім того, одному з потерпілих нападники ножем заподіяли тілесні ушкодження.

«Ми встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення. Ними виявилися 31-річний та 17-річний іноземці. Працівники патрульно-постової служби затримали підозрюваних неподалік скоєння злочину та вилучили у них речові докази – мобільний телефон «LG» та ніж», - розповів начальник Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Підозрюваних затриманих у порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...