• Головна
  • Конкурсанти «Міс Львів-2015» відвідали онкологічного відділення львівської дитячої лікарні (ФОТО)
Реклама
15:02, 13 травня 2015 р.

Конкурсанти «Міс Львів-2015» відвідали онкологічного відділення львівської дитячої лікарні (ФОТО)

Реклама

8 квітня організатори і учасники конкурс «Міс Львів» та Студентська Рада Львова вкотре продемонстрували свою громадську активність.

Дівчата, які беруть участь в конкурсі спільно з компанією «Зелений двір» та Студентською Радою організували благодійний візит до онкологічного відділення львівської дитячої лікарні. Мета такої акції, за словами дівчат, проста – подарувати діткам свято.

Загалом було закуплено багато подарунків для дітей різного віку. Звісно ж радості як малюків, так і підлітків, не було меж. Вони були дуже здивовані візитом львівських красунь, від чого усмішок було ще більше. Діти були неймовірно вдячні і не приховували цього.

«Я зовсім нещодавно потрапив до лікарні. Батьки сказали, що я трохи захворів, але я і сам розумію що щось не так. Зараз до мене іноді приходять найкращі друзі, але сьогодні прийшли ті гарні дівчата. Вони мені подарували іграшковий пістолет, а я люблю пістолети. Звісно ж я радий, як такому можна не радіти» - поділився враженнями 11-річний Ромчик.

Також номінанти на звання найкрасивішої львів’янки зауважили, що такі заходи будуть проводитись регулярно, і звісно ж не тільки у лікарнях.

Нагадаємо, що один із найочікуваніших подій міста, конкурс «Міс Львів», відбудеться 16 червня у Львівській Опері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...