• Головна
  • Літня відпустка в Карпатах – мрія, яку легко зробити реальністю!
Реклама
12:30, 19 грудня 2014 р.

Літня відпустка в Карпатах – мрія, яку легко зробити реальністю!

Реклама

 Круглий рік в Карпатах! Готель "Арніка" пропонує цілорічні тури для сімей з дітьми, для усіх, хто хоче оздоровитися і навіть схуднути (пропонуємо вегетаріанське меню), відпочити від загазованих мегаполісів і відновити сили для подальших досягнень.

Вас давно приваблювали екскурсії у Карпати? Ви любитель організованого відпочинку, насиченого веселими та корисними розвагами, вилазками-пікніками на природу, водоспадами, монастирями і іншими цікавими пам'ятками? Тоді готель "Арніка" - саме те, що ви шукали. Досить лише забронювати місце в готелі.

 Пропонований нами літній відпочинок в Карпатах - це унікальна і приємна можливість оздоровитися, одночасно отримуючи заряд бадьорості і прекрасного настрою від перебування в одній з самих екологічних і мальовничих зон Європи.

Відпустка у Карпатах – це проживання в комфортному автентичному готелі, що вдало розташувався прямо на березі гірської річки Теребля, російська лазня прямо у дворі садиби, а також дивовижний ресторанчик "Колиба", інтер'єр якого, без перебільшень, виглядає як велика експозиція краєзнавчого музею. Щоденний цікавий розклад, зелений туризм, турбота і уважність організаторів не залишать вас байдужими і подарують дійсно гідний відпочинок в найкращих національних традиціях західної України.

Л1

Л1

Літній відпочинок в Карпатах відкриє вам зелену казку гірських вершин. Древні ялини, чисті гірські річки, прозорі озера, вируючі водоспади - усе це зібрала для вас природа в одному чарівному місці.

Літній відпочинок в Карпатах - ідеальний варіант, який дозволить поєднати активний відпочинок і спокійне споглядання найкрасивіших гірських пейзажів. Вас чекають екскурсії на озеро Синевир, поїздки на полонину, катання на конях, сувенірні ринки, мандрівки до найкрасивіших куточків західної України.

Л2

Л2

Відпустка в Карпатах - це відпочинок європейського рівня, найдоступніший у фінансовому відношенні і найбільш безпроблемний в плані спілкування з приймаючою стороною - тут завжди зрозуміють, що вам треба, на відміну від закордонних курортів. До того ж, відпочинок в Карпатах не вимагає віз і закордонних паспортів.

Відпочинок у Карпатах зарядить вас бадьорістю і здоров'ям на увесь рік. Літня відпустка в Карпатах стане незабутньою і ще багато місяців повертатиметься до вас приємними спогадами.

Відпочинок у Карпатах - це найсвіжіше в Україні повітря. Адже Карпати не загачені автомобілями, не забруднені заводами. Карпати – екологічно найчистіший регіон України. Відпустка у Карпатах - це можливість побачити куточок дикої, незайманої природи.

Літній відпочинок в Карпатах - ідеальний варіант, який дозволить поєднати активний відпочинок і спокійне споглядання найкрасивіших гірських пейзажів.

Л4

Л4

Літня відпустка в Карпатах - це відпочинок на лоні незайманої природи, серед чистих гірських річок і чарівливих димчастих вершин. Кристальні гірські озера, риболовля, карпатські смереки, цілюще гірське повітря - усе це чекає вас в Карпатах.

Сформувати зимовий відпочинок у Карпатах можна тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,78
EUR
42,76
42,80
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...