• Головна
  • «Мирний план» у зоні АТО обернувся посиленням терористів, - ЗМІ
14:17, 25 червня 2014 р.

«Мирний план» у зоні АТО обернувся посиленням терористів, - ЗМІ

Президент Порошенко оголосив, що перемир’я на Донбасі може бути скасовано через невиконання умов бойовиками. Події на Донбасі останніх днів взагалі змушують прислухатися до тих, хто вимагає знищити «ополченців».  

«Вже за першу добу після оголошення перемир’я бойовики не тільки не роззброїлися, а й суттєво інтенсифікували обстріли позицій української армії. Через україно-російський кордон продовжує надходити на територію України зброя і військова техніка для терористів. Апофеозом «перемир’я» став збитий бойовиками вертоліт збройних сил України, через що загинули дев’ятеро наших вояків», – повідомляє ГПУ.

Негативну реакцію суспільства викликала також поява на переговорах із терористами Нестора Шуфрича і Віктора Медведчука. За допомогою останнього, вважає видання, Кремль знову намагатиметься виставити українську сторону недоговороздатною в очах світового суспільства. Тому наразі більш актуальною стає позиція тих, хто вимагає більш рішучих дій на Донбасі, бо вже зрозуміло, що складати зброю бойовики не будуть.

«До речі, серед українських політиків прихильників таких дій, аж до введення воєнного  стану, не так вже й багато. З парламентської трибуни, здається, лише «Свобода» не втомлюється повторювати, що ні про які переговори з терористами не може бути й мови,  а воєнний стан в Донецькій і Луганській областях треба вводити негайно. Нарешті, стало зрозуміло, що навіть велика армія нічого не варта, якщо вона гола й боса, і не має нормального озброєння. Швейцарський зразок служби в армії, як наголошував Тягнибок – це те, на чому варто було б базувати нову оборонну доктрину України», - нагадує ГПУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,38
EUR
42,75
42,90
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...