• Головна
  • Найбільший Міжнародний ІТ-Чемпіонат – «Золотий Байт»! Призовий фонд – 500 000 грн.
Новини компаній
09:30, 2 лютого 2016 р.

Найбільший Міжнародний ІТ-Чемпіонат – «Золотий Байт»! Призовий фонд – 500 000 грн.

Новини компаній

Триває реєстрація для участі в Міжнародному ІТ-Чемпіонаті «Золотий Байт-2016» - найбільшому міжнародному ІТ-чемпіонаті для талановитої молоді з призовим фондом у 500 000 грн.

Міжнародний ІТ-Чемпіонат «Золотий Байт» - це платформа для об’єднання молодих ІТ-спеціалістів, стартаперів, інвесторів, бізнес-ангелів і найбільших компаній. Участь у чемпіонаті дає можливість набратись досвіду, отримати пропозиції щодо робити, цінні поради від світових ІТ-гуру та, найголовніше, – інвестицій та підтримки в розвитку проектів.

Взяти участь в чемпіонаті можуть школярі та студенти, а також випускники 2015 року, які спеціалізуються в сфері ІТ, дизайну, розробки комп’ютерних ігор і в комунікаціях. Реєстрація відкрита до 21 лютого.

Щорічно учасниками Чемпіонату стають понад 10 000 осіб з України, Казахстану, Чехії, Білорусі, Латвії, Литви, Естонії. Тема Чемпіонату «Золотий Байт – 2016» - Invent Create Change. Організатор – Комп’ютерна Академія ШАГ, найбільший навчальний центр у сфері ІТ.

Генеральними партнерами Чемпіонату «Золотий Байт» є провідні компанії в сфері ІТ: InterSystems, Intel,Dell, Wolf,  StearlingStudio. Інноваційний партнер - Microsoft.

Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті «Золотий Байт» доступна на сайті www.goldenbyte.org , а також на сторінках проекту в соцмережах: Facebook, VK.  

Довідка:

Комп’ютерна Академія ШАГ – міжнародний навчальний центр, котрий спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. Сьогодні працює 35 філій у 15 країнах світу.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...