• Головна
  • Суд у Москві заочно заарештував лідера «Правого сектора»
10:18, 12 березня 2014 р.

Суд у Москві заочно заарештував лідера «Правого сектора»

Басманний суд Москви задовольнив клопотання Слідчого комітету Росії про заочний арешт лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша. Про це повідомляє агентство РАПСІ із залу суду, пише УНІАН.

Яроша звинувачували в закликах до екстремістської діяльності на території Росії. Під закликами російський суд мав на увазі звернення лідера Правого сектору Дмитра Яроша до чеченського терориста Доку Умарову, що з'явилося на сторінці Правого сектору ВКонтакте незабаром після початку російської інтервенції в Криму.

"Справу було порушено за частиною 2 статті 205.2 КК РФ і частини 2 статті 280 КК РФ. Вина його підтверджується роздруківками з сайту соцмережі", - сказано в повідомленні агентства.

Також російське слідство не змогло встановити точної дати появи призову. Однак після нетривалих слухань суд постановив задовольнити клопотання і заарештувати лідера "Правого сектора".

Як відомо, повідомлення з нібито закликом Яроша до Доку Умарова було одразу видалено зі сторінки ПС Вконтакте, а спікер організації заявив, що заклик з'явився після того, як був зламаний акаунт одного з адміністраторів сторінки. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ярош #правий сектор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...