• Головна
  • У Львові пошкодили сіті-лайти до 70-річчя Сталінградської битви
12:29, 11 лютого 2013 р.

У Львові пошкодили сіті-лайти до 70-річчя Сталінградської битви

У Львові невідомі побили скло і пошкодили зображення на сіті-лайтах, встановлених Львівською обласною організацією Комуністичної партії України та місцевим осередком Антифашистського комітету України.-інформує УНІАН.

„Сіті-лайти були встановлені 1 лютого, а термін договору оренди сіті-лайтів був укладений до 10 лютого. Відучора, до закінчення терміну оренди, із всіх сіті-лайтів знято зображення монументу „Батьківщина-матір кличе!” на Мамаєвому кургані Сталінграда та написом до 70-річчя Сталінградської битви. Власники компанії, якій належать сіті-лайти, пояснили це тим, що невідомі пошкодили їх - побили скло на трьох сіті-лайтах та пошкодили зображення”, - розповів член КПУ, голова Львівської обласної організації Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.

При цьому він додав, що за його інформацією, на власників компанії, які розмістили це зображення на сіті-лайтах, чинився тиск з боку депутатів Львівської міської ради від ВО „Свобода” і їм „порадили зняти ці зображення і в подальшому не укладати договорів на розміщення зображень такого характеру”.

Як повідомляв УНІАН, 1 лютого у Львові встановили сіті-лайти до 70-річчя Сталінградської битви. Десятки сіті-лайтів із зображенням монументу „Батьківщина-матір кличе!” на Мамаєвому кургані Сталінграда та написом до 70-річчя Сталінградської битви у Львові встановила обласна організація КПУ. Народний депутат України, член ВО "Свобода” Юрій Михальчишин, коментуючи УНІАН встановлення у Львові сіті-лайтів до річниці Сталінградської битви, назвав їх "піар-акцією проросійських сил". Народний депутат також зазначив, що "доцільно перевірити законність розміщення цих сіті-лайтів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...