• Головна
  • У Львові видали брошуру про ОСББ
16:55, 26 листопада 2012 р.

У Львові видали брошуру про ОСББ

Мешканці міста Львова можуть отримати брошуру, яка містить в собі інформацію про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків в Україні. Про це повідомили у Львівській міській раді

Інститут міста за фінансової підтримки Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ) видав брошуру, яка містить в собі інформацію про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків в Україні.

В брошурі узагальнено та систематизовано матеріали, які були використані під час ІІІ Всеукраїнського форуму ОСББ, який проходив у Львові 3-4 жовтня цього року. Крім того, за допомогою інфографіки доступно розказано про можливості покращення діяльності  ОСББ.

«Ми прагнемо, щоб ОСББ набували все більшої популярності, тому в брошурі зосередили увагу на фактах та цифрах – це кількість ОСББ в Україні, дані соціологічних досліджень про ставлення людей до об’єднань та те, що зупиняє мешканців їх створювати. Також в брошурі ми розказали, як отримати земельну ділянку та пільговий бюджетний кредит для ОСББ і те, чому варто наслідувати таку практику», - зазначив Олександр Кобзарев, в.о. голови правління Інституту міста.

Мешканці міста можуть отримати брошуру в Центрі обслуговування мешканців, Інституті міста  та в Ресурсному центрі ОСББ у Львівській міській раді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...