• Головна
  • Львівщина отримає сміттєпереробний завод, - Львівська ОДА
06:15, 21 травня 2017 р.

Львівщина отримає сміттєпереробний завод, - Львівська ОДА

18 травня, у межах засідання комісії з вибору інвестора на будівництво заводу з переробки та утилізації твердих побутових відходів на території Львівської області троє інвесторів презентували свої проектні пропозиції.

Як розповіла заступник голови Львівської ОДА Ірини Гримак прийом документації другого етапу конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації (перероблення) твердих побутових відходів у Львівській області було завершено 10 травня 2017 року , інформують у прес-службі Львівської ОДА.

Комісія заслухала Інвестиційно-екологічну компанію "ІЕК", яка претендує на будівництво заводу на ділянці у с.Бронниці, Дрогобицького району.

Інвестор пропонує збудувати завод із термічною переробкою відходів для вироблення електро- і теплоенергії. Вартість будівництва автоматизованого заводу коливається від 55-65 мільйонів євро. Із презентацією можна ознайомитися - тут. 

ТзОВ "Вейст Менеджмент Системс", яке претендує на ділянку у Миколаївському районі («Сірка»), пропонує технологію біосушіння для виробництва РДФ-палива. Вартість проекту – 89 мільйонів євро. Презентація - частини 123.

У свою чергу, ТзОВ "Глассворк технолоджі", яке теж зацікавлене в ділянці в Миколаївському районі, представило комісії проект сміттєспалювального заводу, який вироблятиме теплову та електричну енергію. Вартість будівництва заводу складає – 96,5 мільйона євро. Презентація - частини 123.

Ірина Гримак наголосила, що Львівщина отримає сміттєпереробний завод. «Я вірю в те, що сміттєпереробному заводу на Львівщині – бути!», - підсумувала заступник голови Львівської ОДА.

Як раніше писав 032.ua, у грудні 2016 року голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вибір інвестора для будівництва комплексу з утилізації твердих побутових відходів у Львівській області.

7 лютого завершився перший етап конкурсу з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів з утилізації ТПВ на Львівщині. До цього часу тендерну документацію отримали 20 різних компаній, але на тендер подалося 5 різних компаній, які подали власне шість пропозицій.

15 лютого у Львівській ОДА публічно відкрили шість пропозицій від п’яти інвесторів, які зголосилися взяти участь у конкурсі з будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині.  

Із 6-ти пропозицій, які були подані на земельні ділянки у Миколаївському та Дрогобицькому районах, лише 3 отримали схвальну оцінку членів конкурсної комісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...