• Головна
  • Лікування п'явками, без таблеток та скальпеля
Новини компаній
17:01, 29 грудня 2016 р.

Лікування п'явками, без таблеток та скальпеля

Новини компаній

Не потрібно спішити бігти до аптеки за ліками або лягати під хірургічний скальпель, адже є варіант набагато ефективніший та без побічних ефектів. Процедура гірудотерапії дуже ефективна методика лікування широкого спектру захворювань, популярність лікування медичними п'явками неухильно зростає, в зв'язку з цим у багатьох бажаючих скористатися послугами гірудотерапевта виникає ряд питань: "Які хвороби можна лікувати за допомогою п'явок?”, "Чи допомагає гірудотерапія?", " Чим корисна ця процедура? "," Скільки сеансів необхідно зробити? ", "Як часто необхідно проводити сеанси гірудотерапії? ".

На частину цих питань Ви отримаєте відповіді у цій статті, підготовленою спеціалістами клініки Гіруда Віта.

Чим так корисна п'явка?

- Кожна п'явка виробляє більш як 200 ферментів. У жодному іншому препараті немає такої кількості корисних речовин! Наприклад, антибіотик має протизапальну дію. Вітамінний препарат - імуностимулюючу. П'явки володіють і тим, і іншим. Крім того, вони здатні розсмоктувати спайки (післяопераційні шви). Жодна в природі речовина не творить таких чудес ...

лікування-пявками-львів

лікування-пявками-львів

Які хвороби можна лікувати за допомогою п'явок?

Важко перерахувати абсолютно всі хвороби, які сьогодні традиційно лікуються медичними п'явками. Самі лікарі інколи дивуються, відкриваючи все нові і нові можливості лікування п'явками. Нижче наводиться список захворювань, з якими найчастіше сьогодні приходять пацієнти до клініки Гіруда Віта у Львові.

У лікуванні гінекологічних захворювань гірудотерапія завоювала особливу популярність, оскільки її ефективність при цих недугах дуже висока. В гінекології п'явки використовуються для боротьби з інфекційними та запальними захворюваннями, при лікуванні хронічних і запальних процесів матки і придатків, маститів, клопотів, ендометріозу, спаєчних процесів, клімактеричних розладів і т.д.

Урологічні захворювання. Найчастіше п'явок використовують для лікування простатиту, аденоми простати, сечокам'яної хвороби, вторинного безпліддя у чоловіків.

Захворювання опорно-рухового апарату. Особливо показано лікування п'явками при артрозах, остеохондрозах, міжхребетних грижах і посттравматичних ураженнях кісток і суглобів.

П'явки використовуються і в травматології. З їх допомогою лікуються удари, різні травми, усуваються набряки тканин і гематоми.

Гірудотерапія допомагає впоратися з порушеннями сну, мігренню, радикулітом, невритами, невралгії різного походження, неврозами і вегетативними розладами. П'явки допомагають від головного болю і запаморочення, використовують їх і при лікуванні епілепсії.

При лікуванні очних хвороб також можливо використовувати метод гірудотерапії, який нерідко дозволяє позбавити хворих від хірургічного втручання. Лікування п'явками у Львові показано також при глаукомі, при запальних процесах судинного тракту ока, при травмах очей і підвищенні внутрішньоочного тиску.

Лікуванні шкірних захворювань. П'явки застосовуються в лікуванні майже невиліковного іншими методами псоріазу, нейродерміту, екземи, вугрової висипки, фурункульозу і для усунення рубців на шкірі.

Також гірудотерапія застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, при хворобах печінки, жовчно-кам'яної хвороби, захворюваннях дихальної системи, ожирінні і багатьох інших.

гирудотерапия-львов

гирудотерапия-львов

          Гирудотерапия во львове

В яких випадках звертаються до гірудотерапевта?

У більшості випадків, до гірудотерапевта звертаються при різних захворюваннях, але при відсутності таких протипоказань у пацієнта:

  • гемофілія;
  • вроджена незгортуваність крові;
  • пізня стадія анемії (дуже маленька кількість еритроцитів у крові);
  • геморагічні діатези;
  • вагітність.

Також, лікування п'явками не рекомендується людям зі зниженим артеріальним тиском.

гіруда-віта-львів

гіруда-віта-львів

Отже, про плюси гірудотерапії Вам відомо, а ось які плюси є при лікуванні таблетками (фармакотерапія)? Щодо плюсів фармакотерапії, то можна сказати, що їх немає у порівнянні із гірудотерапією, оскільки таблетки викликають ряд негативних дій, в той час коли негативних ефектів лікування п'явками немає.

Негативні дії фармакології:

  • моноефект
  • побічні і токсичні дії лікарських препаратів
  • накопичення токсичних речовин в органах
  • час дії строго обмежений періодом виведення хімічних лікарських препаратів нирками й печінкою
  • ліки являються факторами, що забруднюють зовнішнє середовище, а також внутрішнє середовище людського організму.

Про негатив хірургічного втручання, навіть не потрібно описувати, оскільки під скальпель ви завжди встигнете лягти.

Лікування п'явками, без таблеток та скальпеля, фото-4

Процедури гірудотерапії у клініці Гіруда Віта у Львові дають комплексний лікувальний ефект:

  • зменшують болі в спині і суглобах,
  • покращують плинність крові,
  • активізують кровообіг і рух лімфи,
  • прискорюють виведення шлаків і токсинів з організму,
  • не дають утворюватися тромбам,
  • зміцнюють стінки судин і імунну систему,
  • нормалізують артеріальний тиск,
  • знижують рівень холестерину

Фахівці нашої клініки знають, куди поставити п'явки, щоб зробити процедури гірудотерапії ефективніше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...