• Головна
  • Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО)
10:24, 26 травня 2012 р.

Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО)

26 травня, в рамках щорічного велопараду “Велодень”, у Львові відбудеться квестове змагання  між велосипедистами. Тематика - спорт в Україні. Про це повідомили в прес-службі МО “ГРАНІТ”.

Як зазначають організатори квесту, Молодіжне Об’єднання “ГРАНІТ”, формат заходу поєднує логічні ребуси, завдання на знання історії українського спорту, подолання відтинків між контрольними точками, використовуючи в якості транспорту виключно велосипеди.

Проведення подібних акцій, як відзначають організатори, - це оригінальний спосіб спонукати молодь до поглиблення своїх знань про український спорт, а також ефективна пропаганда активного способу життя та відпочинку.

“Окрім саме елементу гри, такі змагання пропагують використання велосипеда як транспорту у Львові, що може суттєво розвантажити транспортні артерії міста. А на переможців гри, за перші три місця, чекає гарний призовий фонд, від спортивних магазинів та велокрамничок - кмітливість і спритність повинні належним чином заоохочуватись ”  - коментує Михайло Малкуш, член Молодіжного Об’єднання “ГРАНІТ”.

Старт гри 26 травня о 12.30 біля оперного театру ім. С. Крушельницької (пр. Свободи, 28). Зареєструватись на гру та уточнити організаційні моменти, можна на сайті організаторів  mogranit.org.ua

Довідка:

Велодень - всеукраїнська акція, яка об'єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями своїх міст. Зазвичай Велодень припадає на останні вихідні травня - у суботу або неділю. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.  Масові велопробіги у містах України відбуваються щороку з 2008 року.

Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО), фото-1
Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО), фото-2
Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО), фото-3
Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО), фото-4
Сьогодні у Львові відбудеться велодень (ФОТО), фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...