Новини компаній
16:59, 7 грудня 2016 р.

Зима на FM Галичина

Новини компаній

Миколай для кожного!

(соціальний проект на радіо FM Галичина)

Щороку вранці 19 грудня і малеча, і навіть дорослі заглядають з цікавістю під подушки, щоб побачити, що ж приніс Миколай! Та в силу різних обставин у нашій країні є багато діток, для яких ця традиція добра і радості залишається невідомою. А так хочеться, щоб у всіх наших діточок – і на Заході, і на Сході країни - було якомога більше причин для щирої радості та усмішок!

Тож цього року радіо FM Галичина їде з Миколаєм на Схід! Працівники радіо поїдуть на Луганщину, у міста, де радіостанція активно розширює мовлення (зокрема м.Старобільськ) до діток з потребуючих сімей, а таких чимало, адже це територія поруч з якою точиться війна, а діти не повинні це бачити! Дітям потрібно дарувати любов, радість, позитивні емоції! З допомогою друзів та партнерів хочемо зібрати якомога більше подарунків для діток: одяг, солодощі, іграшки, українські книжки.

Радіо FM Галичина продовжує роботу у соціальному напрямку – допомога дітям, а ще виконує важливу місію об’єднання країни у всіх аспектах, розширюючи мовлення на східні терени нашої держави, розуміючи, що там українці, які потребують української пісні, українського слова, українських традицій, звичаїв, української історії, культури. « Діти – це наше майбутнє у всіх куточках держави. І якщо ми хочемо мати гідне майбутнє – любімо наших дітей, навчаймо, ділімося з ними добром, незалежно від того у якому регіоні Ви мешкаєте», - розповіла бренд-менеджер радіо FM Галичина Ірина Тимощук.

Україна єдина і Миколай прийде до кожного!

Усі охочі допомогти створити дітям свято, приносьте подарунки у студію радіо FM Галичина, за адресою:  м. Львів, пл. Соборна, 12 (3 поверх).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,78
EUR
42,74
42,82
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...