• Головна
  • Здобути міжнародну фінансову кваліфікацію відтепер можна у всіх регіонах України
Новини компаній
14:40, 7 грудня 2016 р.

Здобути міжнародну фінансову кваліфікацію відтепер можна у всіх регіонах України

Новини компаній

Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (Великобританія) продовжує розбудовувати партнерство з навчальними інституціями в Україні.

Це не лише стимулюватиме вітчизняних фінансових фахівців отримати знання від лідируючої професійної організації, але й сприятиме розвитку регіонального бізнесу. Адже фінансовий та управлінський персонал отримає доступ до якісного дистанційного навчання. Експерти СІМА розробили онлайн-модулі для самостійної підготовки, що оптимізує витрати часу та коштів на навчання.

Здавати іспити можна буде в авторизованих центрах Pearson VUE в форматі комп'ютерного тестування у багатьох регіональних центрах України. Зараз такі центри діють у Києві, Івано-Франківську, Тернополі, Харкові, Львові, Дніпрі, Миколаєві, Запоріжжі.

Ліцензію 2017 року на очне навчання за  програмою «Сертифікат СІМА з управління ефективністю бізнесу» російською мовою в Україні отримали 3 нові партнерські організації  асоціації СІМА – Hock International УкраїнаАТС Україна та  Business Education Alliance. На їх базі та базі стратегічного партнера PricewaterhouseCoopers Україна  українські спеціалісти зможуть проходити навчання, будучи впевненими у моніторингу якості викладання.

Дистанційне навчання пропонує фінансова академія «Актив»: http://finacademy.net/certification/cima

Розвиваючи напрямок професійної підготовки фахівців російською мовою, CIMA запускає нову програму другого, управлінського, рівня «Диплом з управління бізнесом», яка дасть можливість подальшого професійного розвитку в рамках професійної кваліфікації CIMA фахівцям, які не володіють англійською мовою. Іспити за новою програмою вперше відбудуться у листопаді 2017 року.

Нова програма була створена після проведення ретельних науково-педагогічних досліджень, а також глибокого аналізу реалій та потреб бізнесу. Експерти СІМА з екзаменування та змістового наповнення оновили її таким чином, щоб програма була максимально актуальною та відповідала вимогам роботодавців і бізнесу в цілому. 

Здобувачі кваліфікаційних рівнів СІМА – це якісно підготовлені фахівці та бізнес-лідери, які здатні проводити глибокий аналіз, оцінювати ризики в будь-яких ситуаціях, приймати вірні рішення для розвитку бізнесу та кар’єри. Яскравим прикладом такого випускника СІМА є Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

«Як ви знаєте я Посол Британії в Україні. Що ви, ймовірно, не знаєте – я бухгалтер. Працюючи в бізнесі та виконуючи функції дипломата, знання, отримані протягом навчання за програмами СІМА, дозволяли мені виконувати свою роботу максимально професійно», – наголосила в своєму виступі під час запуску програми Джудіт Гоф, Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні.

«Нова програма дає можливість піднятись на вищий управлінський рівень повної кваліфікації СІМА, що наближає до повного членства. Диплом СІМА «Управління ефективністю бізнесу» еквівалентний Диплому CIMA Advanced Diploma in Management Accounting». –  підсумував запуск нової програми СІМА Директор по Росії, СНД Вадим Боженік.

Наявність Диплому «Управління ефективністю бізнесу» дозволить спеціалістам здійснити перехід на навчання за програмою професійної кваліфікації вже з третього, Стратегічного, рівня.

Візуалізація 2 СІМА

Візуалізація 2 СІМА

 _______________________________________________________________________________

CIMA, The Chartered Institute of Management Accountants (Міжнародна асоціація фахівців в галузі управлінського обліку) заснована в 1919 році. Є провідною й найбільшою в світі професійною асоціацією фахівців з управлінського обліку. Налічує 227000 членів і студентів, які працюють у 179 країнах. Члени і студенти CIMA працюють на промислових і торговельних підприємствах, у державних установах і некомерційних організаціях.

CIMA тісно співпрацює з роботодавцями, проводить передові дослідження, постійно вдосконалює свій навчальний план, оновлює вимоги до фахівців з кваліфікацією CIMA і забезпечує їхнє подальше професійне зростання для того, щоб статус випускника CIMA і в майбутньому залишався найкращою рекомендацією для роботодавців, які шукають фінансово грамотних лідерів бізнесу.

Професіоналізм та етика лежать в основі діяльності CIMA, тому члени і студенти Інституту відповідають високим моральним і кваліфікаційним вимогам, мають стратегічне бачення розвитку бізнесу.

CIMA спільно з Американським інститутом дипломованих бухгалтерів AICPA заснувала статус сертифікованого міжнародного фахівця в галузі управлінського обліку CGMA (Chartered Global Management Accountant) з метою підвищення престижу професії фахівця з управлінського обліку. Цим статусом нагороджуються найбільш талановиті та цілеспрямовані фахівці з управлінського обліку, що володіють знаннями і здібностями для інтенсивного розвитку бізнесу.

Докладніше на www.cimaglobal.com і в Twitter www.twitter.com/CIMA_News

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...