• Головна
  • У Львові заявляють про загрозу зриву опалювального сезону
21:02, 30 серпня 2016 р.

У Львові заявляють про загрозу зриву опалювального сезону

Наступний зимовий період львів'яни можуть провести без опалювання у власних квартирах.

Так, за словами голови Первинної профспілкової організації ЛМКП «Львівтеплоенерго» Тетяни Величко, підготовка до опалювального сезону наразі перебуває під загрозує зриву, інформує сайт 032.ua. 

І причина ось у чому: у липні цього року Президент України наклав вето на закон "Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування суб'єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення".

"У разі реалізації цього законопректу, вдалося би уникнути колапсу комунальних систем життєзабезпечення населених пунктів (тепло- і водопостачання) та зменшити соціальну напругу в містах", - пояснює Тетяна Величко.

Водночас, за словами заступника директора з економічних питань ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдана Камінського, на сьогодні теплопостачальні підприємства Львова не мають основного боргу перед газовиками. Є лише нараховані штрафні санкції, які накопичилися через невиконання державою своїх зобов’язань.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, тепловики у Львові мають мільйонні борги перед "Львівгазом" за спожитий газ. Так, станом на 1 серпня цього року, підприємство недоотримало від тепловиків міста понад 20 млн гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...