• Головна
  • Ринок «Санта-Барбара» переносять на вул. Антонича
10:27, 10 червня 2016 р.

Ринок «Санта-Барбара» переносять на вул. Антонича

Відповідно до домовленостей, які вдалося досягнути між ЛКП «Львівавтодор», Сихівською районною адміністрацією та ТОВ «Сихівська народна торгівля», ринок «Санта-Барбара» переносять на вулицю Антонича у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів.

За інформацією прес-служби ЛМР, територія під ринок вже розпланована, зараз тривають роботи з прокладання мереж.

Ділянка вже спланована, засипана щебенем, проведено світло. 

«Ділянка вже спланована, засипана щебенем, проведено світло. Наступного тижня проводимо водопостачання, водовідведення та каналізацію. Паралельно вестимуться роботи по зведенню павільйонів. До початку липня ринок повинен бути повністю перенесений», - наголосив Роман Познанський, начальник відділу державних закупівель ЛКП «Львівавтодор».

Окрім цього, наступного тижня ТОВ «Сихівська народна торгівля» повинна звільнити автостоянку за ринком «Санта-Барбара», щоб компанія «ОНУР» змогла проводити будівельні роботи для прокладання колій та влаштування розворотного кільця. Після завершення зведення торговельних павільйонів на вул. Антонича ділянка на пр. Червоної Калини-Вернадського повинна бути повністю звільнена для продовження робіт по будівництву трамвайної колії.

Станом на сьогодні, по Лоту 1 (вул. Угорська-вул. В. Вернадського) роботи виконано на більш, ніж на 90%, а по Лоту 2 (вул. І. Свенціцького-вул. Угорська) – більш, ніж на 50%. Згідно з графіком, планове завершення робіт - осінь 2016 року.

Нагадаємо, будівництво трамвайної колії на Сихів передбачено Генеральним планом Львова. Згідно з проектом, буде прокладено 11,5 км колії в обидва боки по вул. Стуса вздовж пр. Червоної Калини до «Санта-Барбари». Тендер на виконання робіт виграла компанія «ONUR». Технічний нагляд за ремонтними роботами здійснює французька компанія «Еджіс Інтернешнл».

З Сихова до центру трамваєм можна буде дістатися на 25-30 хвилин. Окрім цього, проект має на меті зменшити транспортне навантаження найбільшого житлового масиву Львова (150 000 мешканців), що матиме позитивний вплив на екологічну ситуацію району та соціальний добробут львів’ян.

Проект реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн. євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн. євро.

Ринок «Санта-Барбара» переносять на вул. Антонича, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...