• Головна
  • ТОП-4 думки Петра Порошенка під час візиту на Львівщину
20:02, 14 квітня 2016 р.

ТОП-4 думки Петра Порошенка під час візиту на Львівщину

Сьогодні, 14 квітня, під час свого візиту на Львівщину, Петро Порошенко відкрив японський завод "Fujikura".032.ua пропонує Вашій увазі головні тези із сьогоднішньої промови Президента.

1. Сьогоднішнє відкриття заводу на Львівщині - сигнал для всіх інвесторів, що у нашу країну можна вірити. Наша країна відкрита для майбутніх інвестицій, і я впевнений, що вони будуть.

2. Японські новітні технології дадуть можливість модернізувати українські електричні енергогенеруючі можливості, для того щоби ми використовували українське, у тому числі львівське вугілля, і не імпортувати його.

3. Ми маємо усі шанси, аби збільшити інвестиційний потенціал нашої країни. Для цього необхідно покращити інвестиційний клімат, внутрішня стабільність, мир на окупованому Донбасі і повернення Криму. І головне - українці мають бути єдині.

4. Увесь свій потенціал ми зможемо використовувати на всі 100 % після підписання угоди із ЄС. Наразі відкриття заводу "Fujikura" додатково створить 550 робочих місць. І це лише перший етап. 

Читайте також на нашому сайті: Петро Порошенко відкрив японський завод " Fujikura" на Львівщині (ФОТО).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Петро_Порошенко #відкриття_заводу #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...