• Головна
  • У Львові двох патрульних підозрюють у перевищенні службових повноважень
17:20, 30 березня 2016 р.

У Львові двох патрульних підозрюють у перевищенні службових повноважень

Сьогодні, 30 березня, Галицький районний суд Львова обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, а також відсторонив правоохоронців від займаних посад. 

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За попередніми даними, 5 грудня минулого року, патрульні затримали громадянина та одягнули на нього кайданки. При цьому, на вчинення таких дій правоохоронці не мали жодних законних підстав, до того ж, після висновків судово-медичної експертизи стало відомо, що під час затримання патрульні завдали громадянину легких тілесних ушкоджень. 

Прокуратура Львівської області повідомила про підозру згаданим правоохоронцям у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.355 (ч.2) ККУ.

Зазначимо, що санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років та зі штрафом від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Читайте також на нашому сайті: у Львові заарештували ще одного підозрюваного у розкраданні грошей при закупівлі трамваїв для міста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #прокуратура #підозра #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...