• Головна
  • Як у Львові п‘яний водій проходив перевірку на стан алкогольного сп‘яніння (ВІДЕО)
14:03, 22 березня 2016 р.

Як у Львові п‘яний водій проходив перевірку на стан алкогольного сп‘яніння (ВІДЕО)

У патрульній поліції Львова розповіли деталі інциденту. 

Про це повідомляє сайт міста Львова, 032.ua. 

За словами патрульних у п‘ятницю, 18 березня, біля ринку на вулиці Личаківській, екіпаж патрульних зупинив водій і повідомив що переслідує автомобіль BMW сірого кольору, який здійснив ДТП і втік з місця події. Також чоловік зазначив , що має відеозапис з реєстратора і готовий надати зафіксовану ДТП. Зупинили авто з характерними для ДТП пошкодженнями, на вулиці Лисенка. Під час перевірки документів у чоловіка був відсутній поліс страхування. У водія були ознаки алкогольного сп‘яніння. Від перевірки на драгері патрульних він відмовився і захотів їхати у лабораторію. Там чоловік захотів здати сечу.

Лікар попросила водія зняти куртку. Водій спочатку не хотів, однак неохоче таки зняв. З‘ясувалося, що у ній водій ховав пляшку олії.

Чоловік намагався її швидко заховати у рукав куртки. Коли на проханням лікаря куртку довелося повішати на вішак олія випала з рукава. Медики розповіли, що були хитруни,які намагалися замість сечі здати олію.

Сьогодні стали відомі результати експертизи 57,8 ммоль або 2.65 проміле. У висновку на чоловіка складено протоколи за скоєне ДТП, за втечу з місця аварії, за керування автомобілем у нетверезому стані та винесено постанову за відсутність необхідних документів на керування транспортним засобом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,68
39,76
EUR
42,60
42,68
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...