• Головна
  • Гудронами на Грибовицькому сміттєзвалищі зацікавились у прокуратурі
11:20, 2 березня 2016 р.

Гудронами на Грибовицькому сміттєзвалищі зацікавились у прокуратурі

Наразі прокуратура особисто контролює хід розслідування щодо витоку гудронів на сміттєзвалищі поблизу Львова.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Станом на сьогодні, Жовківське відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області розслідує об’єднане кримінальне провадження за фактами забруднення кислими гудронами земель та водойм, що спричинило масову загибель риби.  Кримінальну справу відкрили ще 15 грудня минулого року одразу за двома статтями: 239 (ч.1) та 242 (ч.2) ККУ. 

Водночас, представники прокуратури мають інформацію, що витік небезпечних хімічних речовин стався із місць їх постійного зберігання (котлованів) стався внаслідок їх розкрадання невідомими особами шляхом прориву дамби.

Відтак за вказаним фактом 29 лютого поточного року Червоноградською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Проводити подальше розслідування доручено слідчим Жовківського відділення поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області.

Водночас хід досудового розслідування у згаданих кримінальних провадженнях прокуратурою Львівської області взято на контроль

Читатйте також на нашому сайті: Біогазовий проект для Львова: чи допоможе амбітний проект поборити неприємий запах у місті?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #прокуратура #грибовецьуе_сміттєвзалище #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,36
39,43
EUR
42,87
43,00
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...