• Головна
  • У Львівській області правоохоронці зупинили автомобіль у якому перевозили марихуану
19:05, 13 січня 2016 р.

У Львівській області правоохоронці зупинили автомобіль у якому перевозили марихуану

Жоден з трьох чоловіків, котрі перебували у салоні автомобіля не зізнався, кому належить знахідка.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, на автодорозі Львів-Івано-Франківськ, у районі села Шпильчино Львівської області, працівники карного розшуку спільно з інспекторами дорожньо-патрульної служби Перемишлянського відділення поліції зупинили автомобіль ВАЗ-21013, за кермом якого перебував 39-річний мешканець Пустомитівського району Львівщини. Окрім водія у салоні автомобіля перебували ще двоє чоловіків – 50-річний львів’янин та 57-річний мешканець Тернопільської області.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили скляну літрову банку, наповнену подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. За цінами «чорного» ринку вартість виявленого становить близько 15 тисяч гривень.

Ніхто з чоловіків не зізнався кому належить знахідка. Наразі виявлену речовину відправлено на експертизу в Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. санкція статті передбачає покарання – штраф або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...