• Головна
  • Львів'янам пропонують встановити в помешканні лічильники з газовими колонками
15:45, 16 листопада 2015 р.

Львів'янам пропонують встановити в помешканні лічильники з газовими колонками

З 1-го січня 2016 року мешканцям Львівщини, в оселях яких встановлено газові плити та колонки, але водночас немає приладів обліку газу, припинять газопостачання.

Мешканцям слід якнайшвидше звернутися із відповідною заявою до ПАТ "Львівгаз" 

Про це повідомила заступник голови правління ПАТ "Львівгаз" Прохоцька Марія  під час наради у Львівській ОДА у понеділок, 16 листопада.

За словами Марії  Прохоцької,  усім жителям Львівської області, у помешканнях яких досі не встановлено лічильник, слід якнайшвидше  звернутися із відповідною заявою до ПАТ "Львівгаз" й узгодити час встановлення працівниками "Львівгазу" приладів обліку. "Якщо до 1-го січня квартири чи будинки не будуть обладнані лічильниками, ми просто змушені будемо припинити подачу блакитного палива", - додала представник "Львівгазу".

"Ваші працівники повинні зайти у кожну оселю і попередити у письмовій формі кожного власника житла про те, що у його помешканні обов’язково має бути газовий лічильник, - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. - Якщо ви не повідомите людей про перспективу відключення газу, але разом із тим припините комусь газопостачання, то матимете проблеми. Кожна людина повинна знати наперед про дану ситуацію".   

Читайте також: 5 порад, як встановити багатофункціональний лічильник у себе вдома.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #лічильник #газова_колонка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...