• Головна
  • Заклади Львова: розповідаємо все, що ви хотіли знати про заклад “De Luxe”
Партнерський спецпроект
12:30, 11 жовтня 2019 р.

Заклади Львова: розповідаємо все, що ви хотіли знати про заклад “De Luxe”

Партнерський спецпроект

На сайті 032.ua триває партнерський спецпроект “Заклади Львова”. В рамках цього спецпроекту ми розповідаємо про заклади, які уже давно співпрацюють із нашим сайтом, та яким ми довіряємо. І сьогодні наша розповідь буде про “De Luxe”, який нещодавно грандіозною вечіркою відсвяткував 5-річчя з дня заснування та працює у трьох форматах: ресторан, нічний клуб та караоке.

Рейтинг "Делюксу" в гуглі - 4,3 із 5 можливих, на основі майже півтисячі відгуків відвідувачів, більшість з яких лише позитивні. Тому, шукаючи місце для відпочинку редакцією після важкого насиченого тижня, ми обрали саме цей заклад. І уже готові поділитись своїми враженнями про нього. 

Розташування 

Ресторан розташовується за адресою: вул. Володимира Великого, 2. Це одразу навпроти автобусного заводу на перетині з вулицею Стрийською. Доїхати сюди можна як громадським, так і приватним транспортом. Для тих, хто приїхав на автівці, є спеціально облаштована від Делюксу безкоштовна парковка. 

Ось, як виглядає заклад  “De Luxe” ззовні:

А тепер розгляньмо інтер'єр закладу. 

Інтер'єр закладу та перші враження

Зайшовши всередину, одразу помічаємо, що тут все дуже вишукано.  У холі працює гардеробна, де можна залишити верхній одяг і після цього обрати столик у залі, який довподоби. Залів у "Делюксі" декілька. Зокрема, є зал “Тераса”, зал, де співають караоке і проводять вечірки  та VIP-кімната. 

Ми прийшли сюди у п'ятницю ввечері  і помітили, що у "Делюксі" у цей час дуже людно: хтось компанією святкує День народження, хтось дівич-вечір, а хтось, як ми, зустрівся з колегами чи друзями відпочити після роботи чи навчання. 

Усі столики та місця для сидіння у закладі розраховані на велику компанію і стоять на такій відстані, щоб відвідувачі за кожним із ним почували себе комфортно. 

Ми забронювали столик на чотирьох у залі “Тераса”. Тут затишно, грає лаунж музика і дуже атмосферно. 

Одразу біля цього залу розташована літня тераса. Тут є зручні диванчики, пледи і, коли тепла погода, можна ідеально провести час. 

Зали, де можна поспівати караоке та потанцювати на вечірці, розташовані біля “Тераси” і відокремлюються дверима. Караоке у "Делюксі" працює з понеділка по неділю з 20:00 до 5:30. Детальніше про його вартість та умови читайте ТУТ , а ось фото, як виглядає сам зал:

Поруч є також VIP-кімната, яку можна орендувати для банкету. 

Тепер розгляньмо меню.

Меню:

Ресторан пропонує страви європейської та японської кухонь. Також є окрема меню для алкогольних та безалкогольних напоїв. 

Особливість меню закладу у тому, що тут дуже великий вибір, а ще представлено багато страв, які розраховані на велику компанію. 

Ось, як виглядає меню ресторану "Делюкс": 

Що скільки коштує:

Скуштувати на сніданок яєчню з беконом у закладі можна за 75 гривень, а вівсяну кашу з ягодами - за 58 грн.  

Щодо холодних закусок, то плато елітних сирів обійдеться вам у 225 гривень, а плато елітного м'яса - у 249 грн.  За 149 грн ви можете замовити карпачо з яловичини, а за 239 грн - тартар з тунця.

Замовити “Цезар з куркою” тут можна за 136 грн, “Грецький салат” за 105  грн, а теплий салат з курячої печінки за 89 грн. 

Ще у ресторані "Делюкс" можна замовити бургери, сендвічі та перші страви. 

Зокрема,  за 99 грн можна скуштувати мексиканський суп, а за 85 грн - солянку. 

Якщо ви хочете замовити гарячі закуски, то у закладі є смажений сир у фритюрі з ягідним соусом за 95 грн, курячі рулети в беконі за 149 грн тощо. 

Що стосується пропозицій для великої компанії, то, наприклад, за 729 грн у закладі можна замовити курячі крильця чілі, мікс ковбасок, свинну шию, куряче філе гриль, картопляні дольки, цукіні, болгарський перець, шампіньйони, помідори, баклажани на грилі та два соуси: барбекю і тартар. Загальна вага такої страви - 1,4 кг. 

Ще в ресторані є великий вибір других страв,гарнірів, страв з телятини, закусок до пива, фруктів та десертів. 

Окрім цього, у меню ресторану "Делюкс" представлена і японська кухня. Є нагірі та сашимі від 32 грн, є гункани, від 45 грн, роли хосомакі від 49 грн, а також супи та набори для великої компанії. 

Зокрема, за 579 гривень тут можна замовити пів кілограма суші, куди входить: "Сяке Каліфорнія", нігірі з вугрем, нігірі з лососем, нігірі з тунцем, "футоман ебі" і хосоман з огірком. 

Традиційно публікуємо сторінку з меню:

Що ми замовили:

Ми вирішили спробувати, як європейську, так і японську кухню. Із японської кухні ми замовили: роли “Сяке Філадельфія” за 158 грн і роли “Сяке Каліфорнія“ за 138 грн. Із європейської кухні - салат “Цезар” і один сендвіч “Делюкс з куркою”, який подається із картоплею фрі за 128 грн. 

Що стосується напоїв, то у “Делюксі” є теж великий вибір і навіть спеціальні пропозиції для тих, хто відпочиває великою компанією. 

Ми хотіли спробувати різні коктейлі і обрали спецпропозицію “Жіночий рай”, куди входить 8 різних коктейлів за 699 гривень. 

Ось, як виглядало наше замовлення:

Суші:

Сендвіч:

Заклади Львова: розповідаємо все, що ви хотіли знати про заклад “De Luxe”, фото-7

Салат:

Коктейлі:

Поки ми чекали на замовлення, вирішили перевірити, у якому стані тут вбиральні. 

Це місце:

У ресторані є дві вбиральні. Одна жіноча, інша - чоловіча. У приміщенні вбиральні, такий же вишуканий інтер'єр, як і в залах ресторану. Ось, дивіться самі: 

Загалом у вбиральнях чисто, є гаряча вода, великі дзеркала, рідке мило та паперові серветки для рук. 

Тепер про обслуговування. 

Обслуговування: 

У закладі працює чимало офіціантів. Ті, хто нас обслуговували, були ввічливі та привітні. Вони добре знали меню та допомогли нам із вибором. До речі, на столі є спеціальна кнопка, за допомогою якої можна викликати офіціанта, при потребі. 

Що стосується швидкості обслуговування, то 8 коктейлів для нас приготували за 10 хв.  Салат “Цезар” і “Сендвіч з картоплею” принесли за 5 хв., а суші - за 8 хв. з часу замовлення. 

Скільки коштує поїсти у ресторані "Делюкс":

Дві порції суші, один салат, один сендвіч з картоплею фрі та вісім коктейлів обійшлися у 1 тис. 200 грн на чотирьох.

Наші враження:

Ресторан “Делюкс” - чудово підходить для відпочинку компанією. Атмосфера у закладі невимушена та затишна. Ми провели у закладі близько трьох годин. 

У ресторані чисто, вишуканий інтер'єр, великий вибір страв та смачна кухня, а також швидке обслуговування.

Для любителів поспівати є караоке, а для тих, хто любить танцювати під відомі хіти та заводити нові знайомства організовують вечірки. 

Що ще:

Спосіб оплати: рахунок можна оплатити або готівкою, або банківською карткою; 

Можливість забронювати столик: є. Номер телефону для бронювання: +38(096) 276-88-85;

Wi-Fi : є;

Розетки: є;

Музика: сучасна; 

Сніданки: є;

Кальян: є;

Делюкс доставка страв: є. Замовити можна ТУТ;

Ціни: середні;

Сайт: deluxecafe.lviv.ua ;

Соцмережі Делюксу: Facebook , Instagram;

Графік роботи: цілодобово. 

Текст та фото: Ірина ТРУШ, спеціально для 032.ua 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#делюкс меню ціни #де люкс львов #ресторан делюкс #делюкс доставка #караоке львів #делюкс меню ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...