Колодій звернувся до Міноборони України щодо ротації третього батальйону

Відповідне звернення про ротацію бійців 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області він вже підписав

Знаю, що деяким хлопцям, мобілізованим до війська, є дуже важко, а особливо тим, яким із вогнепальною зброєю в руках доводиться боротися проти ворожих танків. 

«У своїх зверненнях до керівництва держави та Міністерства оборони України я неодноразово акцентував увагу на тому, що в зону ведення бойових дій не можна відправляти людей, які ані фізично, ні морально не готові до цього. На передовій можуть бути лише ті військові, які здобули відповідний фах та бойовий вишкіл. Знаю, що деяким хлопцям, мобілізованим до війська, є дуже важко, а особливо тим, яким із вогнепальною зброєю в руках доводиться боротися проти ворожих танків. Я і надалі звертатимуся до державного керівництва із закликом про те, щоби непідготовлених людей не ставили на лінію вогню», - зазначив голова обласної ради, розмовляючи з батьками мобілізованих до 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області. Зокрема, Петро Колодій повідомив родичів військових про те, що відповідне звернення про ротацію бійців 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області він вже підписав, його скерували на адресу керівництва Міністерства оборони ще 25 вересня.

Нагадаємо, 1 жовтня, на розі вулиць Винниченка-Підвальна у місті Львові на акцію протесту зібралося кілька десятків людей, вимагаючи проведення ротації їхніх рідних - військовослужбовців 3-ого батальйону територіальної оборони Львівської області.