Підроблені бронежилети намагаються вилучити із зони АТО, - Зюбаненко

Втім, з приводу підроблених бронежилетів, на сьогодні, є невтішні новини. 

Про це повідомив начальник Львівського міського управління міліції на своїй Сергій Зюбаненко сторінці у Facebook

ми робимо все можливе і неможливе, щоб його було розслідувано всебічно і винні понесли відповідальність

«З’ясувалось, що закуповували бронежилети у зловмисників не тільки у Львівській області, а й у інших містах нашої держави. Зараз ми активно працюємо над тим, щоб всі ці жилети вилучити з зони АТО. Труднощі полягають у тому, що зловмисники не активно співпрацюють зі слідством.

Кримінальне провадження є у мене на особистому контролі. Повірте, ми робимо все можливе і неможливе, щоб його було розслідувано всебічно і винні понесли відповідальність», - написав Сергій  Зюбаненко

Читайте також: «Cволочі, які звикли наживатись на тендерах, зупинили поставку бронежилетів для наших солдатів на Схід», - львівський депутат

Нагадаємо, 19 червня працівники міліції Львова затримали двох чоловіків, які продавали підроблені бронежилети, що не відповідають стандартам та не захищають особу від куль. Спеціальну титанову пластину вони замінювали на звичайний метал. Завдяки проведеним оперативним заходам «на гарячому» затримали чоловіків 1976 та 1983 року народження, які саме намагалися продати 53 предмети, схожі на бронежилети по 1600 гривень.

Крім того на схід, в зону АТО, вже встигли потрапити майже 100 підробок: 42 закупили активісти, 15 отримали працівники спецпідрозділу міліції, який є на сході, 15 – десантники, 10 – військові на блокпостах біля Слов’янська.