У Львові з’явилась дитяча порностудія?

До редакції 032.ua надійшов лист від стурбованої львів’янки.

У листі зазначена компрометуюча інформація про одного із львівських чиновників та львів’янина, який нібито знімає у порнофільмах дітей із неблагополучних сімей. З етичних міркувань ми не називатимемо повних імен, поки триває слідство.

«На перший погляд Ф.Ю.С. добропорядний громадянин, сім’янин (має трьох дітей). Насправді – покидьок, режисер дитячих порнографічних фільмів (за участю дітей), педофіл. Цей покидьок платить гроші батькам з неблагополучних сімей, за те, щоб батьки надавали йому для зйомок своїх дітей. Отакий виходить бізнес. Невже не вистачає дорослих жінок, повій. Так ця мерзота витворяє таке з дітьми. Запам’ятайте обличчя цього покидька, можливо він живе навіть по сусідству з Вами (вул. Вагилевича). Наближеною особою до цього покидька є чиновник Львівської ОДА. Є інформацію, що пан Т.О.Т. по своїх каналах, знаходить дітей з неблагополучних сімей для зйомок, які проводить цей покидьок», - написала у листі жінка.

 Кореспонденти 032.ua  передали інформацію до міліції. Там коментують цю ситуацію так:

«Нам не відомий факт, що хтось знімає порнографічні фільми із участю дітей. Ми перевіримо інформацію та дамо вам офіційну відповідь», - сказали у прес-службі головного управління МВС у Львівській області. 

20:00, Сьогодні