У Львові відбудеться Форум вчителів фізкультури

Вже у лютому представники сфери фізичного виховання усіх загальноосвітніх шкіл міста матимуть змогу безкоштовно прослухати лекційний курс на теми, що мають безпосереднє відношення до специфічної галузі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Четвертий міський Форум вчителів фізкультури стартує 21 лютого. Впродовж навчань заслужені вчителі фізичної культури зі Львова та Івано-Франківська, представники Львівської міської ради, громадські діячі, психологи і лікарі знайомитимуть педагогів із кращими практиками викладання. Учасники форуму дізнаються про інновації у сфері фізичного виховання молоді, зможуть поділитися професійним досвідом та отримати поради та відповіді на свої запитання. Форум відбудеться у великій сесійній залі ЛМР. Початок – о 10:00 годині.

Теми форуму завжди відбиралися виключно за професійним спрямуванням вчителів, і за три попередніх роки вчителі прослухали такі лекції, як «Інноваційні методи викладання фізкультури», «Опорно-руховий апарат школяра», «Взаємодія сім’ї та школи у фізичному вихованні дитини» та інші. Минулорічний форум  розглянув чотири основні тенденції популяризації фізичної культури:

1.) Співпраця вчителя фізкультури із владою міста.

2.) Інноваційні методи проведення уроку.

3.) Тайм-менеджмент в поєднанні з цілями в житті.

4.) Як підтримувати себе у відмінній фізичній формі.

«САМОПОМІЧ вже понад 4 роки впроваджує різні програми з промоції здорового способу життя серед львів’ян. Ми хочемо, щоб у Львові росли здорові діти, а пенсіонери забули про свої хвороби. Фізкультура – дуже болюча тема сьогодні, особливо згадуючи про недійсні довідки від батьків та випадки смерті учнів на уроках. Ми йдемо назустріч вчителям і допомагаємо їм зробити урок яскравішим, а дітей заохотити до занять спортом – як за розкладом, так і в позаурочний час», – зазначив координатор форуму Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, що перший форум було проведено в 2011 році. За його підсумками понад 120 слухачів відвідали захід та отримали багато цікавої інформації, яку використовують на практиці і по сьогоднішній день. Кількість відвідувачів щороку збільшується, і в 2012 та 2013-му роках учасниками заходу стали понад 150 вчителів фізкультури.

Детальну інформацію про форум можна отримати за телефоном 297-10-00.